LET OP: wij gaan weer open!

Goed nieuws!????

Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om fysieke spreekuren te organiseren. Juist in deze periode zullen er misschien veel juridische vragen zijn. Daarom hebben wij besloten om vanaf deze week zaken per mail aan te nemen. Dit gaat als volgt in zijn werk:

❗️ U stuurt uw vraag per mail naar info@wetswinkeltwente.nl. Indien wij uw vraag in behandeling nemen, zult u onze privacyverklaring en algemene voorwaarden ontvangen. Wij vragen of u akkoord bent. Gaat u niet akkoord, dan kunnen wij u helaas niet verder helpen.

❗️ Wij vragen u om uw vraag zo duidelijk mogelijk te omschrijven, met ook zoveel mogelijk details zodat wij met alle omstandigheden rekening kunnen houden bij de beantwoording van uw vraag. Het zou fijn zijn als u de stukken die betrekking hebben op uw vraag (denk aan arbeidsovereenkomsten, huurovereenkomsten, een besluit van de gemeente) direct meestuurt met uw vraag.

❗️ Gelet op onze beperkte capaciteit kunnen wij maar 4 zaken per week aannemen. Het kan dus zijn dat uw vraag niet beantwoord wordt. In dat geval zal u een mail ontvangen dat uw zaak deze week niet zal worden behandeld, u zou het een week later nog eens kunnen proberen. Elke donderdagavond versturen wij de mails met daarin de boodschap of uw vraag wel of niet in behandeling wordt genomen. Wij vragen om uw begrip.

Wij hopen zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen. Schroom niet om vragen te stellen. Wij zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te voorzien van een passend juridisch advies. U kunt ons bereiken door een mail te sturen naar info@wetswinkeltwente.nl.