Belangrijke mededeling: zomerstop bij Stichting Wetswinkel Twente

Geachte bezoekers,

Met de zomer in volle gang willen we u graag informeren over de recente ontwikkelingen bij Stichting Wetswinkel Twente. Zoals gebruikelijk hebben we besloten om een korte zomerstop in te lassen, waarin we tijdelijk geen nieuwe zaken zullen behandelen. Onze locaties zullen dan ook de deuren gesloten houden.

De zomerstop begint op 6 juli 2023 en duurt tot 15 September (onder voorbehoud). Gedurende deze periode zal ons team van vrijwillige studenten zich richten op rust, ontspanning en het opladen van energie om in het najaar weer fris en gemotiveerd voor u klaar te staan.

Wij begrijpen dat juridische kwesties zich niet altijd aan vakantieperiodes houden. Daarom willen we u graag doorverwijzen naar andere juridische instanties en organisaties die mogelijk kunnen helpen tijdens onze zomerstop. U kunt contact opnemen met onze samenwerkingen, het Juridisch Loket of andere wetswinkels in de regio. Zij staan klaar om u te ondersteunen en adviseren bij uw juridische vragen en problemen.

Gedurende de zomerstop kunnen wij helaas geen nieuwe zaken behandelen. Wij vragen uw begrip voor deze situatie en wij verzekeren u dat wij na de zomerstop weer volledig beschikbaar zijn om u te helpen met uw juridische behoeften.

Wij danken u hartelijk voor uw vertrouwen in Stichting Wetswinkel Twente en kijken ernaar uit om u na de zomerstop weer van dienst te kunnen zijn.

Met vriendelijke groet,

Het team van Stichting Wetswinkel Twente